Disclaimer

1. De Nederlandse Beroepsvereniging voor Chinese Geneeswijzen YI (afgekort: NBCG YI) betracht de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling en het beheer van haar website. Dat geldt ook voor de informatie en modules van derden die zij op haar site ter beschikking stelt aan leden en/of niet-leden. Maar wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van beslissingen die u neemt op grond van de ter beschikking gestelde informatie, ook als deze onverhoopt onjuistheden mocht bevatten.

2. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. De NBCG YI aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website.


3. De NBCG YI is in geen geval aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid van de informatie op de website.

4. Hoewel de NBCG YI veel in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is de NBCG YI niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

5. Bepaalde links op deze website verwijzen naar websites van derden. De NBCG YI heeft geen enkele invloed op deze websites of op de informatie die op deze sites wordt geboden. De NBCG YI aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik of het vertrouwen in deze websites van derden.